Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Master Holidays
www.master-holidays.com
 
Master Holidays
Obilićev venac 18-20
Stari grad, Beograd
Tel 1: +381.113282676
Tel 2:
Fax : +381.113282676
office@master-holidays.com
 
 
 
 
 
 
 
 
Turistička agencija MASTER HOLIDAYS osnovana je u Beogradu 14.februara 2011.godine. Nakon dve godine poslovanja, uspeli smo da opravdamo poverenje naših korisnika i nastavljamo sa atraktivnim aranžmanima za zimovanje i letovanje, kao i grupnim putovanjima za evropske destinacije.

Od svog osnivanja na turističkom tržištu se predstavljamo kao organizator putovanja za klijentelu različitih karakteristika – porodice, starija populacija, mladi, skijaši, ljubitelji mora…Ono po čemu smo posebno poznati su aranžmani za skijanje u Francuskoj o čemu svedoči i ukazano poverenje starih putnika koji nas i dalje prate, ali i sve više onih koji im se pridružuju. Osnovu naše letnje ponude predstavlja Grčka, naročito poluostrvo Halkidiki i regija Sv. Đorđe – Nea Vrasna. U ponudi smeštaja su apartmani i hoteli različitih kategorija i cena, pa stoga svako može naći ponudu prilagođenu svojim željama i mogućnostima.

Da bi naši putnici imali gde da se odmore u periodu između letnje i zimske sezone organizujemo i grupna putovanja širom Evrope – Pariz, Bukurešt, Prag, Ljubljana, Barselona i mnoge druge destinacije. Ovog proleća nudimo i mogućnost skijanja u Risoul-u i Tignes-u. A za one koji bi želeli nešto van naše postojeće ponude rado ćemo napraviti individualne programe po želji.


Kao i do sada biće nam korisne sve Vaše ideje, sugestije, želje, kao i kritike.Mi postojimo zbog Vas i samo sa Vama možemo da trajemo duže!

Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2019 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja