Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Eurojet d.o.o.
www.eurojet.rs
 
Eurojet d.o.o.
Gracanicka 11
Beograd - Centar, Beograd
Tel 1: +381.113284323
Tel 2: +381.113284383
Fax : +381.113284393
nikola@eurojet.rs
 
Bulevar Arsenija Čarnojevića 76
Novi Beograd,
Tel 1: +381 113133534
Tel 2:
Fax : +381 113133534
emarketing@eurojet.rs
 
Kneza Miloša 19
Savski Venac,
Tel 1: +381 113347682
Tel 2: +381 113347683
Fax : +381 113347682
emarketing@eurojet.rs
 
Pregled:
Eurojet je turističko preduzeće čija je osnovna delatnost pružanje turističkih usluga u zemlji i inostranstvu. Letovanje, zimovanje, Evropski gradovi, Individualna putovanja, Avio karte, Kongresi, Sajmovi. Osnovano je 1992. godine, a od 1996. godine je član IATA-e (medjunarodnog udruženja avo-prevoznika), kao i YUTA-e (nacionalnog udruženja turističkih agencija). Licenca APR Registra Turizma kategorije OTP 179/2010 od 09.02.2010. godine.

Pored široke lepeze organizovanih turističkih paket aranžmana na atraktivnim turističkim destinacijama širom sveta, u popularnim letovalištima i ski centrima, nezaboravnim krstarenjima, Eurojet svojim klijentima pruža mogućnost organizovanja individualnih i grupnih putovanja, ekskurzija i fakultativnih izleta, obilazak metropola i egzotičnih destinacija. Na godišnjem nivou, turistička agencija Eurojet uspešno usluži preko 30 000 klijenata.
U domenu poslovnih putovanja Eurojet se bavi organizovanjem seminara, konferencija i tim bilding aktivnosti.

Brendovi:
SerbiaIn je incoming turoperator specijalizovan za prezentaciju turističkih potencijala i prirodnih lepota Srbije inostranom tržištu, organizovanje i prodaju putovanja različitih atraktivnih destinacija u Srbiji, uključujući i receptivne poslove na servisiranju boravka turista.

Go2Serbia je osvežavajuća novina u turističkoj ponudi Beograda i Srbije. Ima za cilj da predstavi srpske turističke potencijale kroz posebne programe razgledanja, ekskurzije i ture na poseban način: avionom, brodom, gliserom, vozom, autobusom, peške i kroz podzemlje. Svake nedelje se organizuje preko 30 garantovanih polazaka, što znači da domaći i strani turisti svakoga dana imaju adekvatan program tokom kog mogu da upoznaju sve lepote prestonice i cele zemlje uz profesionalan servis.

Članice:
Godine iskustva, bazirane na politici visokog kvaliteta poslovanja, u čijem je fokusu maksimalmo zadovoljenje potreba svojih korisnika, doprinelo je da Eurojet proširi delokrug svog poslovanja. Tako su nastale i sledeće članice:

Max Travel, sa svojim brendom www.go2travelling.net specijalizovanim za organizovanje putovanja za studente kao i parti putovanja za mlade, koji godišnje uspešno usluži preko 10 000 mladih putnika.

Internet portal www.aviokarte.travel, koji pruža usluge prodaje i rezervacije avio karata za međunarodne letove

Eurojet tim:Lidersku poziciju na turističkom tržištu i kontinuirani kvalitet u pružanju usluga agencija Eurojet ostvaruje zahvaljujući uspešnom timu od 37 zaposlenih. Zaposleni su raspoređeni u više sektora: sektor prodaje, sektor avio karata, incoming sektor, marketing sektor, računovodstvo, IT podrška i kurirska služba u poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Valjevu. Eurojet takođe ima veoma razvijenu mrežu subagenata širom regiona.

Misija i cilj:
Osnovna misija turističke agencije Eurojet je održavanje i jačanje konkurentske pozicije na domaćem turističkom tržištu kao i upoznavanje inostranog tržišta sa turističkim potencijalima i kapacitetima Srbije.

Turistička agencija Eurojet ima za cilj povećanje broja zadovoljnih korisnika, a samim tim i povećanje prodaje i obima poslovanja. Svoje ciljeve Eurojet ostvaruje kvalitetom usluga koje pruža, stalnom obukom zaposlenih, istraživanjem i segmentacijom tržišta, neprekidnim usavršavanjem postojećih i razvijanjem novih proizvoda i brendova, stalnim inoviranjem marketing strategije vezane za različite vrste promocije i prodaje svojih usluga.
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2019 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja