Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Pet Travel
doggy

Planirate putovanje sa svojim najboljim prijateljem? Pre nego što krenete važno je da unapred sve isplanirate i uvek gledajte da bude u interesu vaših ljubimaca. Putovanje sa vašim ljubimcem može da bude divno iskustvo ili ne baš tako prijatno. To je sve stvar pravilnog planiranja i pripreme. Vaša prva odluka je da li bi vaš ljubimac trebalo da putuje zajedno sa vama. Nisu svi ljubimci pogodni za putovanja. Stvari koje treba razmotriti uključuju temperament vašeg ljubimca, eventualne fizičke povrede ili bolesti. Ako niste sigurni da li je vaš kućni ljubimac pogodan za putovanja, preporučujemo vam da se konsultujete sa vašim veterinarom. Ukoliko ustanovite da je vaš ljubimac spreman za putovanje, evo nekoliko saveta:

  • Proverite još jednom da li hotel koji ste rezervisali dozvoljava unošenje kućnih ljubimaca
  • Ponesite broj telefona vašeg veterinara
  • Proverite da li vaš ljubimac ima pasoš, da li je čipovan, da li ima sve potrebne vakcine i potvrdu da je zdrav
  • Obavezno ponesite sliku vašeg ljubimca, a na ogrlicu stavite adresu, broj telefona i njegovo ime, a sve to u slučaju da se zagubi.
  • Ukoliko vašem ljubimcu na putovanju ipak zatreba profesionalna pomoć, raspitajte se o lokalnom veterinaru i njegovim preporukama

Na našim stranicama, u kategoriji Pet travel, potrudićemo se da putovanje sa vašim najboljim prijateljem učinimo lakim i zabavnim.

Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja