Prijava | Registracija
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Putovanje oko sveta atmosphere graphic
Putovanje oko sveta moon and sun graphic
Putovanje oko sveta earth graphic
Top 5 luksuznih hotela za pse i mačke
Svi moderni apartmani za pse su prostrani i luksuzni, pružajući vašem ljubimcu boravak sa stilom. Tokom dana, vaš pas će trošiti svoju energiju u zatvorenom dvorištu sa puno drveća u Njujork stilu, bazenu i na trakama za trčanje. Uveče će se udobno odmarati na plišanom krevetu prekrivenim perivom ovčijom kožom koja upija vlagu i obezbeđuje zaštitni antibakterijski sloj. Ako se vaš pas oporavlja od povrede ili operacije, dostupni su infracrveni kreveti koji obezbeđuju toplinu i pomažu u izlečenju.
Detaljnije
Ovaj luksuzni hotel za pse sastoji se iz moderno dizajniranih soba sa velikim krevetima i plazma televizorima. Elegancija i komfor odišu ovim prostranim sobama. Vaš ljubimac će sigurno uživati u jednom od tri parka, koji zauzimaju površinu od oko 560m2. Takođe, ovde se nalaze i centar za doterivanje pasa, spa centar i prodavnica u kojoj možete naći luksuzni sadržaj za vašeg ljubimca, kao i hranu vrhunskog kvaliteta.
Detaljnije
Hotel za vašeg ljubimca sa površinom od 2.500m2, pored boravka u bezbednom, zdravom i zabavnom okruženju, nudi i deo za doterivanje. Možete izabrati jedan od niza smeštajnih mogućnosti, a gosti hotela mogu biti psi, mačke, čak i hrčci, morski prasići, lasice, zečevi i ribice.
Detaljnije
 
Luksuzni hotel za pse i mačke, moderno dizajniran. Ovde “gosti” mogu da se igraju do mile volje u velikoj interaktivnoj prostoriji ili u dvorištu sa bazenom. Hrana je prirodna, organska i bez veštačkih boja i aroma, a možete je poneti i od kuće.
Detaljnije
Ovo je prvi rizort sa sedam zvezdica za pse i mačke. Limuzina, lični batler, a u sobi plazma televizor i pogled na dvorište. Zatvoreni prostor za igranje ili dvorište sa malim jezerom, trening u teretani ili leškarenje na kauču u svojoj sobi. Mace takođe imaju svoje igralište.
Detaljnije
Marketing | Mapa sajta
Putovanje oko Sveta © 2021 ~ Sva prava zadržana ~ Uslovi i pravila korišćenja